2019-06-12 13:13:24• hírek • Bede Emőke

Több mint 3 ezer csomag cigarettát találtak a 23 éves fiatalember autójában

A szatmári közrendészeti osztály munkatársai a keddi nap során kézre kerítettek egy mindössze 23 éves fiatalembert, akinek autójában több mint 65 ezer szál, Ukrajnából származó cigarettát találtak – tájékoztatta portálunkat a rendőrség sajtóosztálya.

A cigarettát szállító autót Szatmárnémetiben, a Batizi úton állították félre, majd a rendőrök alapos kutatásnak vetették alá. A rakományra a rendőrség a jármű ajtajaiban, illetve a pótkerékben bukkantak rá, s amint azt sejteni lehetett, a férfi semmilyen dokumentummal nem tudta igazolni a dohányáru származását. Az rendőrség az ügyészség vezetésével bűnügyi eljárást indított, az autót elkobozták, a sofőrt pedig 21 órára őrizetbe vették.




Helyszíni bírságok és ittas vezetők

A keddi nap során a közlekedési rendőrök több mint 120 helyszíni bírságot szabtak ki a szabálytalankodó sofőrökre, ezeknek összértéke eléri a 33 600 lejt. Emellett kiegészítő intézkedésként 12 vezetői engedélyt is felfüggesztettek. A regisztrált esetek közül kiemelkedik annak a sofőrnek az ügye, akit Józsefháza területén kapcsoltak le a rendőrök. A fickóról a szondáztatás során kiderült, legurított néhány italt, mielőtt elindult, hiszen leheletében 0,46 mg/l légalkoholszintet mutatott ki a készülék. A rendőrök bűnügyi eljárást indítottak.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: